Om oss

Shoddyhuset er et selskap som ble dannet i 1989 for å restaurere møbler for museer og andre lignende virksomheter. Siden da har virksomheten utviklet seg mye. Idag, produserer vi også egne møbler og har detaljsalg av både egne møbler og restaurert eldre mesterverk.


Shoddyhuset er basert på en enkel idé - møbler er vakre! Vi liker ikke utviklingen mot et IKEA-samfunn der alle har samme møbler og dekorerer alt i nøyaktig samme stil. Et vakkert møbel, enten det er et bord, en stol, en sofa eller en kommode, må ha en historie. Enten er historien allerede der når du kjøper møbler eller så lager du selv en historie rundt det. Det er vanskelig å få et tett bånd med en hylle laget på samlebånd på fabrikker i Asia!


Vi som driver Shoddyhuset er Niels og Hanne. Vi er brødre, og vi tok over selskapet etter våre foreldre for omtrent ti år siden, da de ble for gammel til å håndtere virksomheten.


   Finn oss

Shoddyhuset ligger på Karl Pettersens gate i Tromsø, bare noen få hundre meter fra havnen og sentrum. Hvis du befinner deg i Kirkeparken, gå rett vestover mot Kongeparken. Deretter krysser Kirkegårdsvegen og voila du er der. Du vil finne Shoddyhuset på første etasje i en boligblokk. Hvis du kjører, ta deg ut på Kirkegårdsvegen enten fra Alfheim Stadion eller Petersborggata fra nord. Vi har to parkeringsplasser rett ved siden av galleriet.


   Andre måter å kontakte

Vi er også aktive på Facebook og Instagram. Her legger vi ut vakre bilder av våre nye kreasjoner og også råd og tips, før og etter bilder og lignende. Vi ønsker å skape et "community" rundt møbler som fungerer som en motvekt mot vanlig innredning. Følg oss på Facebook og Instagram. Bare søk etter "Shoddyhuset".


   Åpningstider og telefon

Vi har åpent tirsdag til fredag mellom klokken 12-18. Andre ganger er vi tilgjengelige hvis du ringer og bestiller på forhånd. Du kan alltid ringe oss på 37 19 92 92 eller skrive en e-post til oss på info@shoddyhuset.no. Kontakt oss med eventuelle spørsmål du måtte ha - vi kan hjelpe deg!